Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

Quatre espectacles amb entrades exhaurides a una setmana de l’inici del Fresc 23 de Sabadell

  • Ja no queden entrades per a la comèdia ‘El tigre’, el ‘Lazarillo de Tormes’ d’El Brujo, el monòleg de Mogdi i el concert del desè aniversari del grup Blaumut
  • Cinc espectacles més han venut ja més del 80 per cent de l’aforament: els concerts de Judit Neddermann i Montserrat Martí; i les representacions de ‘Les bones intencions’, ‘Agència matrimonial 7 d’Amor’ i ‘M’esperaràs?’  
  • El Festival d’Estiu de Sabadell proposa 17 espectacles de teatre, música i paraula, del 25 de juny al 13 de juliol als Jardinets de l’Espai Cultura Sabadell

Quan falta una setmana per a l’inici del Fresc 23, el Festival d’Estiu de Sabadell, quatre dels espectacles inclosos al programa d’aquest any ja han exhaurit les entrades, mentre que uns altres cinc han superat el 80 per cent de l’aforament i es preveu que facin sold out en els propers dies. En total, ja s’han venut més de 2.500 localitats, que representen més de 60 per cent de les disponibles.

“Estem molt satisfets d’aquests resultats. És la primera vegada en els sis anys d’existència del Fresc que ens trobem amb aquest nivell de venda anticipada gràcies, segurament, a la recuperació dels abonaments però també per un canvi en els hàbits de compra del públic després d’uns anys en què, lògicament, es donava molta venda d’última hora”, explica Joan Carles Sunyer, director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, que impulsa el Fresc amb el suport de BBVA com a partner principal.

Pel que fa als abonaments, que permeten assistir a 3, 4 o 5 espectacles aconseguint un descompte en el preu global de les entrades, se n’han venut una seixantena, cosa que “demostra la fidelitat del públic del Fresc”, valora Sunyer.

El Fresc començarà aquest proper diumenge 25 de juny (21.30) amb El tigre, la nova comèdia del sabadellenc Ramon Madaula, interpretada per la també sabadellenca Mercè Martínez i David Olivares. La producció, que farà a Sabadell, la seva segona funció, és una de les que ha exhaurit localitats. També ho han fet el veterà monòleg de Rafael Álvarez El Brujo Lazarillo de Tormes (2 de juliol, 21.30) i el monòleg del guionista i humorista Magí Garcia ‘Modgi’ (7 de juliol, 21.30), a més del ja anunciat sold out del concert amb el qual Blaumut tancarà el Festival el 13 de juliol (21.00).

Es dona la circumstància que el monòleg de Modgi ja havia exhaurit les localitats però es va fer una ampliació d’aforament. En un principi, estava previst que la proposta es presentés a l’espai Off Fresc, situat a la terrassa del Cafè dels Jardinets, però la demanda d’entrades va fer que es traslladés a l’Amfiteatre, triplicant la seva capacitat inicial.

A punt d’exhaurir

A més, hi ha cinc espectacles més que a hores d’ara ja han venut més de 80 per cent de l’aforament disponible, motiu pel qual “és d’esperar que en els propers dies pengin el cartell d’exhaurides les localitats”.

Es tracta del concert que Judit Neddermann farà al Fresc presentant el seu nou disc Lar i que serà l’únic a Catalunya en què la cantautora farà duet amb el guitarrista Pau Figueres (26 de juny, 21.00). També el concert en format de candlelight, és a dir, amb un escenari il·luminat pràcticament només per espelmes led, de la soprano Montserrat Martí, filla de Montserrat Caballé (5 de juliol, 21.00).

Igualment estan a punt d’exhaurir tres obres de teatre: la comèdia de Marc Artigau Les bones intencions, protagonitzada per Míriam Iscla i Joan Negrié (27 de juny, 21.30; la reposició d’Agència matrimonial 7 d’amor, una creació de la sabadellenca M. Eugènia Casanova que torna al Fresc després de l’èxit que hi va aconseguir l’any passat; i M’esperaràs?, la coproducció de la companyia sabadellenca Estrena Morena i UiU Promotors, que farà al festival d’estiu la seva darrera funció a la ciutat.

La sisena edició del Fresc es portarà a terme del 25 de juny al 13 de juliol amb un programa integrat per 17 espectacles de teatre, música i paraula (poesia i stand up comedy) que es presentaran a l’aire lliure aprofitant la fresca de les nits d’estiu als Jardinets de l’Espai Cultura Sabadell. A més dels mencionats, pel Festival passaran també Laura Conejero, Quico Pi de la Serra, Guillem Estadella, Joan Miquel Oliver, Guillermotta o Gema 4, entre d‘altres.

La taquilla del Fresc

Les entrades del Fresc 23 es poden adquirir en línia a través de la plataforma Codetickets. També s’ha habilitat una venda presencial personalitzada per a les persones que prefereixin aquest sistema. En aquest cas cal trucar al telèfon 93 725 95 22 (extensió 2). A partir del proper diumenge, coincidint amb l’inici del Festival, la taquilla obrirà cada dia de les 18.00 fins a l’inici de la sessió.