SIGUES FRESC/A!

Apunta't al Club Fresc i gaudeix dels avantatges del Fresc abans que ningú!

El Club Fresc es el club del públic del Festival d’Estiu de Sabadell. L’integren tots aquells espectadors i espectadores que volen gaudir d’avantatges com informació directa, ofertes o periodes de venda privada, entre d’altres.  

La venda privada, és a dir, exlusiva per als i les membres del Club us permetrà ser les primeres persones en adquirir entrades i abonaments. D’aquesta forma, us garantireu les disponibilitat de localitats i els millors seiens possibles per venir al Festival. 

Ser del Club es gratuït i per formar-ne part només cal omplir el formulari que trobareu a continuació. Benvinguts/des! 

LOGO CLUB FRESC HTAL

D’acord amb allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, omplint aquest formulari i prement el botó de subscripció acceptes que les teves dades personals, així com les que puguin ser facilitades en el futur, siguin recollides i tractades en un fitxer titularitat de la Fundació Especial Antiga Caixa Sabadell 1859, amb domicili al carrer Gràcia, número 17 – 08201, Sabadell. Les esmentades dades es recullen amb la finalitat d’oferir el millor servei personalitzat i informar d’aquelles novetats que puguin ser del teu interès. Com a usuari, podràs exercir els drets reconeguts en la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través d’un escrit dirigit a Fundació Especial Antiga Caixa Sabadell 1859, carrer de Gràcia, núm. 17 – 08201, Sabadell.

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

FORMULARI DE SUBSCRIPCIÓ

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/