APROFITA EL FRESC PER AL TEU NEGOCI!

El Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 és un autèntic oasi de natura i tranquil·litat en ple Centre de Sabadell. Es tracta d’un parc urbà excel·lentment comunitat i amb tots els serveis necessaris per garantir el confort dels espectadors i la qualitat de les representacions.

L’Amfiteatre dels Jardinets és una autèntica icona del Fresc. Amb una visibilitat i una sonoritat òptimes, les seves dimensions li permeten acollir des de concerts de tot tipus de música fins a obres de teatre de petit i mitjà format.  Tot plegat, en un entorn que permet desenvolupar multitud d’activitats paral·leles, cosa que obre un ventall molt atractiu de possibilitats a les empreses patrocinadores i col·laboradores: des de la presència d’un estand de promoció fins accions més personalitzades com repartiment de marxandatge, concursos, promocions, captació de leads….

Juntament amb la programació i l’espai, una de les claus de l’èxit del Fresc és la intensa campanya de comunicació i màrqueting que es porta a terme per divulgar cada edició i fomentar tant el coneixement de la marca com, naturalment, la venda d’entrades. La campanya inclou tant suports exteriors (torretes/tòtems, banderoles i displays diversos als principals punts de concurrència de Sabadell) com suports tradicionals (anuncis a la premsa) i digitals (xarxes socials, publi display, mailmàrqueting…). 

Tot aquest material esdevé una important plataforma de promoció i brànding per a les empreses patrocinadores que, a més d’adherir la seva marca a una iniciativa amb una indubtable resposta social i un target ample i divers, la veuen reproduïda en multitud de suports i amb una gran extensió geogràfica. Una inversió rendible.

Les empreses patrocinadores, a més, gaudeixen dels avantatges fiscals previstos a la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de Patrocini i Mecenatge que contempla una deducció del 35 per cent de l’import aportat en l’Impost de Societats o, en el cas de contribuents, entre un 30 i un 75 per cent de deducció en l’Impost de la Renda de les Persones Físiques (IRPF).