APROFITA EL FRESC!

Fresc Festival 01

UN ESPAI IDEAL PER A LA TEVA MARCA

El Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 és un autèntic oasi de natura i tranquil·litat en ple Centre de Sabadell. Es tracta d’un parc urbà excel·lentment comunitat i amb tots els serveis necessaris per garantir el confort dels espectadors i la qualitat de les representacions.

L’Amfiteatre del Jardí és una autèntica icona del Fresc Festival. Amb una visibilitat i una sonoritat òptimes, les seves dimensions li permeten acollir des de concerts de tot tipus de música fins a obres de teatre de petit i mitjà format. El Fresc disposa, en el mateix recinte, d’un segon espai anomenat Off Fresc, en format de cafè-teatre.  

Tot plegat, en un entorn que permet desenvolupar multitud d’activitats paral·leles, cosa que obre un ventall molt atractiu de possibilitats a les empreses patrocinadores i col·laboradores: des de la presència d’un estand de promoció fins accions més personalitzades com repartiment de marxandatge, concursos, captació de leads….

UN FESTIVAL PENSAT PER AL TEU NEGOCI

Juntament amb la programació i l’espai, una de les claus de l’èxit del Fresc Festival és la intensa campanya de comunicació i màrketing que es porta a terme cada edició i que inclou suports exteriors, tradicionals i digitals a nivell nacional. Tot això esdevé una important plataforma de promoció i brànding per a les empreses patrocinadores que, a més d’adherir la seva marca a una iniciativa amb una indubtable resposta social i un target ample i divers, la veuen reproduïda en multitud de suports i amb una gran extensió geogràfica

ADAPTATS A LES TEVES POSSIBILITATS

PATROCINI PRÈMIUM

Aprofita tots els suports del Fresc Festival amb la màxima intensitat

PATROCINI DESTACAT

Vincula't a la principal activitat cultural estiuenca al Vallès Occidental

COL·LABORACIÓ

Aprofita el Fresc per fer brànding
'in-situ'

FUNCIÓ DEDICADA

Dedica't una de les sessions
del Fresc Festival!