APROFITA EL FRESC FESTIVAL

“L’Amfiteatre és un lloc molt especial, que dóna un plus a les actuacions musicals.”
“L’entorn és idíl·lic, sempre em meravella. Perfecte.”
“L’espai de l’Amfiteatre dels Jardinets de la caixa són molt agradables. Mantingueu aquesta ubicació.”
“Em sembla una proposta molt bona, en un marc entranyable, i acollidor.”
Fresc Festival 01

UN ESPAI IDEAL PER A LA TEVA MARCA

El Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 és un autèntic oasi de natura i tranquil·litat en ple Centre de Sabadell. Es tracta d’un parc urbà excel·lentment comunitat i amb tots els serveis necessaris per garantir el confort dels espectadors i la qualitat de les representacions.

L’Amfiteatre del Jardí és una autèntica icona del Fresc Festival. Amb una visibilitat i una sonoritat òptimes, les seves dimensions li permeten acollir des de concerts de tot tipus de música fins a obres de teatre de petit i mitjà format. El Fresc disposa, en el mateix recinte, d’un segon espai anomenat Off Fresc, en format de cafè-teatre.  

Tot plegat, en un entorn que permet desenvolupar multitud d’activitats paral·leles, cosa que obre un ventall molt atractiu de possibilitats a les empreses patrocinadores i col·laboradores: des de la presència d’un estand de promoció fins accions més personalitzades com repartiment de marxandatge, concursos, captació de leads….

UNA PLATAFORMA IDEAL PER AL TEU NEGOCI

Juntament amb la programació i l’espai, una de les claus de l’èxit del Fresc Festival és la intensa campanya de comunicació i màrqueting que es porta a terme per divulgar cada edició i fomentar tant el coneixement de la marca com, naturalment, la venda d’entrades. La campanya inclou tant suports exteriors (torretes/tòtems, banderoles i displays diversos als principals punts de concurrència de Sabadell) com suports tradicionals (anuncis a la premsa) i digitals (xarxes socials, publi display, mailmàrqueting…). 

Tot aquest material esdevé una important plataforma de promoció i brànding per a les empreses patrocinadores que, a més d’adherir la seva marca a una iniciativa amb una indubtable resposta social i un target ample i divers, la veuen reproduïda en multitud de suports i amb una gran extensió geogràfica. Una inversió rendible.

Les empreses patrocinadores, a més, gaudeixen dels avantatges fiscals previstos a la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de Patrocini i Mecenatge que contempla una deducció del 35 per cent de l’import aportat en l’Impost de Societats o, en el cas de contribuents, entre un 30 i un 75 per cent de deducció en l’Impost de la Renda de les Persones Físiques (IRPF).