ABONA'T AL FRESC I VINE MÉS COPS, PER MENYS DINERS

2023 04 22 FRESC23 CREES ABONAMENTS WEBOPT1
2023 04 22 FRESC23 CREES ABONAMENTS WEBOPT2
2023 04 22 FRESC23 CREES ABONAMENTS WEBOPT3

Com que sabem que ets dels que véns més d’una vegada a gaudir de les nits a la fresca del Festival d’Estiu de Sabadell, et proposem que ho segueixis fent i que, a més, et costi menys diners. Per això, disposes dels abonaments del Fresc, que et permeten venir a veure tres, quatre o cinc espectacles amb un descompte cada cop més gran

  • Abonament Fresc x3: Vine a tres espectacles del Fresc i gaudeix d’un 10 per cent de descompte sobre el preu total de les teves entrades.
  • Abonament Fresc x4: Vine a quatre espectacles del Fresc i gaudeix d’un 15 per cent de descompte sobre el preu total de les teves entrades.
  • Abonament Fresc x5: Vine a cinc espectacles del Fresc i gaudeix d’un 20 per cent de descompte sobre el preu total de les teves entrades.

Pots adquirir el teu abonament online a través de la plataforma Codetickets o bé a la Taquilla del Fresc, als mateixos Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell (la taquilla s’obre diàriament des d’un mes abans de l’inici del Festival). 

Tingues present que hi ha espectacles del programa que estan fora d’abonament. Consulta-ho a la fitxa de cada espectacle, on, si és el cas, s’indica que està exclòs d’abonament. 

Per a qualsevol consulta en relació als abonaments, pots escriure un mail a admin@frescfestival.cat