Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

Exhaurides les entrades per al concert de cloenda del Fresc 23 amb el grup Blaumut

  • El Festival d’Estiu de Sabadell ja ha venut un 45 per cent de les entrades disponibles quan falta poc menys d’un mes per a l’inici.

El grup Blaumut ja ha exhaurit les entrades per al concert amb el qual tancarà el Fresc 23 el 13 de juliol (21.00) i s’ha convertit d’aquesta manera en el primer dels 17 espectacles que oferirà el Festival d’Estiu de Sabadell per al qual ja no queden localitats. La formació passarà per Sabadell amb Blaumut 10, la gira amb la qual celebra el desè aniversari de la publicació d’El turista, el seu primer disc. Es tracta d’uns concerts pensats per al seu públic més fidel perquè el repertori està elaborat amb les cançons més sol·licitades pels seguidors.

Un mes després d’anunciar el cartell, el Fresc ja ha venut un 44% de les entrades disponibles. En algun espectacle, a més, s’ha hagut d’ampliar l’aforament per poder encabir la demanda. És el cas de Mític, el monòleg que Magí Garcia ‘Modgi’ oferirà el 7 de juliol (21.30). En un principi, estava previst que la proposta es presentés a l’espai Off Fresc, situat a la terrassa del Cafè dels Jardinets, però la demanda de localitats ha fet que es traslladi a l’Amfiteatre, doblant la seva capacitat. El trasllat no afectarà el format de cafè-teatre previst, de forma que el públic el podrà seguir gaudint d’una consumició inclosa en el preu de l’entrada.

Quan falta pràcticament un mes per a l’inici del festival, d’altres propostes del cartell estan també a punt d’exhaurir com el Lazarillo de Tormes que Rafael Álvarez El Brujo portarà als Jardinets de l’Espai Cultura Sabadell el 2 de juliol (21.30) i que ja supera el 80% de l’aforament.

A les primeres posicions del rànquing de venda d’entrades del Fresc hi ha també les obres de teatre El tigre, amb Mercè Martínez i David Olivares (25 de juny, 21.30); Les bones intencions, amb Míriam Iscla i Joan Negrié (27 de juny, 21.30); o M’esperaràs, de la companyia Estrena Morena (10 de juliol, 21.30). I concerts com el de Judit Neddermann (26 de juny, 21.00) o el de la soprano Montserrat Martí (5 de juliol, 21.00), que oferirà un recital d’òpera i sarsuela en format candlelight, és a dir, en un escenari il·luminat només per la llum de 250 espelmes led.

El Fresc 23 l’organitza la Fundació 1859 Caixa Sabadell i compta amb el suport de BBVA com a partner principal.

Obre la taquilla del Fresc

Les entrades del Fresc 23 es poden adquirir en línia a través de la plataforma Codetickets. També s’ha habilitat una venda presencial personalitzada per a les persones que prefereixin aquest sistema. En aquest cas cal trucar al telèfon 93 725 95 22 (extensió 2).

A més, a partir d’aquest cap de setmana s’obrirà la taquilla del Fresc. Aquesta funcionarà els divendres de 17.00 a 21.00 a la recepció de l’Espai Cultura (c. d’En Font 25), els dissabtes d’11.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 i els diumenges d’11.00 a 14.00. En aquests dos últims casos, la taquilla es situarà a l’accés dels Jardinets pel carrer Escola Industrial 29. A partir de l’inici del Fresc, estarà oberta cada dia de les 18.00 fins a l’inici de la sessió.