MÚSICA

MONTSERRAT MARTÍ

'Òpera i sarsuela a la llum de les espelmes'

Dimecres 5 de juliol, 21.00

Durada: 85 minuts

Preu: 30€

Espectacle fora d'abonament

Montserrat Martí Caballé, soprano
Luís Santana, baríton
José Maria Berdejo, piano
Producciones Lastra, producció

Aquest espectacle es realitza amb una il·luminació a base d’espelmes (led) i llum d’ambient molt tènue.

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Montserrat Martí, filla de la llegendària soprano Montserrat Caballé, presenta un recital d’òpera i sarsuela al costat del baríton Luis Santana sobre un preciós escenari ambientat amb centenars d’espelmes per crear una atmosfera única. El programa escollit és una successió de fragments d’òpera i sarsuela de diversos compositors; tres d’ells extrets de La Traviata, de Verdi i obres de Donizetti, Rossini, Mozart, Obradors, Falla, Penella, Giménez, Serrano i Torroba.

Montserrat Martí va debutar a la Staatsoper d’Hamburg com a Zerlina de Don Giovannii i al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, com Liu a Turandot, en una interpretació que va ser qualificada com ‘el naixement d’una estrella’. 

Alumna de ballet de Maya Plisetskaya, va decidir alternar aquesta activitat amb els estudis de música i cant. Entre d’altres, ha cantat a la Gran Sala d’Actes de la UNESCO de París ota la direcció de Zubin Mehta. També ha actuar a a la Deutsche Oper de Berlín, Alte Oper de Frankfurt, Musikhalle d’Hamburg, Musikverein de Viena, Salle Gaveau de Paris, el Festival Internacional de Música Castell de Peralada, el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Teatro Real de Madrid, Teatre Bolshoi de Moscou i el Teatreo Maryinsky (Kirov) de Sant Petersburg.   

Recentment ha realitzat la gira de Gianni Scchichi, amb la Fundació Òpera a Catalunya, ha debutat en el rol de Mimí de La Bohème a l’Opera de Tesaliniki i ha actuat a la Filharmònica de Colònia, la Konzerthaus de Viena, la Philharmonie de Munich o la Musikhalle d’Hamburg, entre d’altres.