PARAULA

Modgi

Magí Garcia

Divendres 7 de juliol, 21.30

Durada: 60 minuts

Preu: 18€ (inclou una consumició)

Abona't al Fresc i gaudeix d'aquest espectacle amb descompte

Monologuista: Magí Garcia Vidal ‘Modgi’

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Magí Garcia Vidal, àlies ‘Modgi’, va néixer al superpoblat municipi de L’Hospitalet del Llobregat, on va ser atracat incomptables vegades. Va estudiar (més aviat poc) a col·legis catòlics. No van aconseguir despertar la seva fe però sí fer-lo transitar per la vida amb profundes sensacions de culpa, vergonya i fatalisme. Una vegada va veure un núvol en forma de gos.

Treballa com a còmic i guionista. Com a guionista ha treballat per El Jueves, El Terrat, Minoria Absoluta o Comedy Central i ha col·laborat a mitjans com Catalunya Ràdio, SERcat, Betevé, COMradio, La Xarxa, La Directa o Playground. També al Telepizza, al Massimo Dutti o al Bus Turístic. Actualment treballa al programa Està Passant com a guionista i col·laborador.

Forma part de La Sotana, el podcast autoproduït més escoltat i amb més patrons del país. Com a còmic és membre fundador d’El Soterrani i ha actuat a Comedy Gold, Comedy Zoo, Cruïlla Comedy o PhiBetaLamda, a banda de diversos festivals i escenaris d’arreu de Catalunya. Pots trobar-lo menjant sol a la taula del fons de qualsevol Burger King.