MÚSICA

Gema 4

'Tiempo a tempo'

Dimecres 12 de juliol, 21.00

Durada: No especificada

Preu: 20€ (Socis de Joventuts Musicals de Sabadell: 10€)

Espectacle fora d'abonament

Intèrprets:  Laura Flores Hernández, Michele Alderete, Odette Telleria, Tal Ben Ari

Aquest concert forma part del programa del XXIII Festival Internacional de Música de Sabadell, que organitza Joventuts Musicals de Sabadell. 

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Tiempo a tempo significa 30 anys de potent trajectòria musical sense perdre el compàs.  El títol del nou espectacle de Gema 4 proposa un recorregut per la seva original història, feta de cicles i emocions, d’anades i vingudes pel tresor inesgotable de la música cubana. Amb un repertori que inclou les cançons més emblemàtiques juntament amb noves versions, el més reconegut dels quartets vocals de la Cuba contemporània ens proposa un viatge nostàlgic, però ple d’humor i frescor, per la tradició de l’illa del Carib.  La força d’aquesta agrupació està en la combinació d’arranjaments virtuosos, exquisides interpretacions vocals i una posada en escena que arrodoneix el treball a capella que el grup ha realitzat durant les últimes tres dècades. El resultat és un espectacle elegant i subtil, una originalíssima revisió contemporània de la música cubana i llatinoamericana.

A Tiempo a tempo, les quatre gemmes resumeixen una carrera que les ha portat per nombrosos escenaris de tot el món, com a solistes però també com a acompanyants de figures de primer nivell, des de Celia Cruz fins a Buenavista Social Club. Les seves col·laboracions més recents inclouen Roberto Fonseca i Ordinarius. També és una delicada posada en escena, concebuda per Clara Manyós, la directora d’actors del llargmetratge Alcarràs. De la seva mà, les gemmes transmeten diferents matisos d’intimitat amb el públic, des del senzill menjador d’una casa fins als carrers i ambients de la Cuba del segle passat. Un viatge que posa la pell de gallina una audiència que acaba aplaudint dempeus a ritme de txa-txa-txa.