Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

Compte enrere per a l’inici del Fresc 24 amb dos espectacles ja exhaurits

  • ‘La niña bonita’, el nou muntatge d’en Peyu; i el concert de Mishima, que clausurarà el Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès, ja no tenen entrades disponibles quan falten 10 dies per l’inici del Festival d’Estiu de Sabadell.

  • El Fresc es durà a terme del 24 de juny a l’11 de juliol a l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell, organitzat per la Fundació1856 Caixa Sabadell, i amb BBVA com a partner principal.

Dos dels espectacles inclosos al programa del Fresc 24 ja tenen les entrades exhaurides quan falten deu dies per a l’inici de la nova edició del Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès. Es tracta de La niña bonita, la nova proposta d’en Peyu, que arribarà al Fresc el diumenge 7 de juliol (21.30) poc després de la seva estrena absoluta; i del concert que el grup Mishima farà el dijous 11 de juliol com a clausura del Festival amb els temes del seu darrer disc, L’aigua clara, entre d’altres.

El Fresc es portarà a terme del 24 de juny a l’11 de juliol a l’Amfiteatre de l’Espai Cultura Sabadell. L’organitza la Fundació 1859 Caixa Sabadell, amb BBVA com a partner principal, i aquest any proposa un programa amb una quinzena d’espectacles de teatre, música i poesia per gaudir a la fresca d’un espai ideal situat en ple Centre de la cocapital del Vallès i que afavoreix al màxim la proximitat entre els artistes i el públic, de forma que cada sessió és absolutament única i irrepetible.

A més dels dos espectacles per als quals ja no queden localitats, hi ha quatre sessions més que estan a punt d’exhaurir l’aforament. Es tracta de les dues funcions de Fairfly, la comèdia de la companyia La Calòrica que obrirà el Fresc (dilluns 24 i dimarts 25 de juny, 21.30), el concert de La Ludwig Band (dimecres 26 de juny, 21.00) i el recital poètic Coral romput, sobre l’obra de Vicent Andrés Estellés i protagonitzat per l’actor Pere Arquillué i el guitarrista Toti Soler.

D’altres espectacles que ja han superat el 50 per cent de l’aforament disponible són L’eminència humana, amb el radiofònic Senyor Bohigues (27 de juny, 21.30); el concert de Clara Peya amb els temes del seu darrer projecte, Corsé (28 de juny, 21.00); Tot fent Pigmalió, amb Lloll Bertran i Manel Barceló (30 de juny, 21.30; la presentació d’A contrallum, el nou disc de Roger Padrós (8 de juliol, 21.00); i El collar de la reina, amb Marta Pérez (T de Teatre) i Arnau Puig (10 de juliol, 21.30).