CLARA PEYA

'Corsé'

Divendres 28 de juny, 21.00

MÚSICA

Durada: 70 minuts

Preu: 26 €

Clara Peya, piano i sintetitzadors modulars
Aina Zanoguera, veu
Carmen Aciar, veu
Adrià González, teclats i sintetitzadors
Didak Fernández, bateries i percussions

Abona't al Fresc i gaudeix d'aquest espectacle amb descompte

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Considerada una de les pianistes i compositores més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país, Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de
transformació social.

El seu nou treball, Corsé, gira entorn a la violència que porta implícita el concepte de perfecció. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses per a les quals la pianista ha seleccionat a diferents cantats perquè les interpretin i aportin el seu propi univers al disc. Les veus de Silvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Ferran Palau i Leo Rizzi, entre d’altres, acompanyades pel magnètic piano de la Clara combinat amb sintetitzadors i bases electròniques, configuren un atmosfera única i vibrant, on cada petit detall és tan intens com imprescindible.

En directe, dues veus, bateria, teclats i sintetitzadors acompanyen el piano de la Clara en una posada en escena que cuida fins l’últim detall i que, com ja és habitual en l’artista, desplega una dramatúrgia viva generant una experiència única a cada concert.