'EL COLLAR DE LA REINA'

Marta Pérez i Arnau Puig

Dimecres 10 de juliol 21.30

TEATRE

Durada: 80 minuts

Preu: 26 €

Dramatúrgia: Ricard Farré i Arnau Puig
Direcció: Adrià Aubert Blanch
Repartiment: Marta Pérez i Arnau Puig
Escenografia: Enric Romaní
Vestuari: Maria Albadalejo
Ajudantia de direcció: Carla Coll
Assistència a la dramatúrgia: Adrià Aubert Blanch i Carla Coll
Producció: Anna Castillo
Producció executiva: Marina Marcos

Abona't al Fresc i gaudeix d'aquest espectacle amb descompte

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

El collar de la reina és un dels escàndols més hilarants i descarats de la història, l’espurna que va provocar l’esclat de la Revolució Francesa i l’inici d’una nova època.  El collar més valuós de tots els temps, una falsa comtessa, uns joiers estafats, un cardenal desplomat i un final de festa amb escàndol nacional inclòs. Aquests són els principals ingredients d’aquesta conxorxa que va tenir a Maria Antonieta i a Lluís XVI com a grans perjudicats, sense ni tan sols ser-ne conscients. 

Som lluny de la societat de Versalles de finals del XVIII, el món avança a una velocitat esfereïdora, però la corrupció i l’ambició semblen no passar de moda… més encara si tenim una societat en crisi i la joia més impressionant que ha existit mai enmig de l’enrenou.

Des d’un treball artesà i acurat ens endinsarem en aquesta farsa que ens té fascinats i que per primer cop es pot veure a sobre d’un escenari. Els dos actors representant tots els personatges de l’auca i el joc amb les convencions teatrals són el segell d’aquest espectacle que vol acostar a l’espectador a uns fets, que encara que costi de creure, són absolutament reals.

Una comèdia que comença amb aires de vodevil, es va enredant com un thriller endimoniat i acaba com un drama de conseqüències històriques!