'LA NIT DEL PEIX KIWI'

Santi Ricart

Dimarts 2 de juliol, 21.30

TEATRE

Durada: 95 minuts

Preu: 22 €

Edat recomanada: +14 anys

Autoria i direcció: Josep Julien
Interpretació: Santi Ricart
Ajudant de direcció: Pepo Blasco
Escenografia i vestuari: Anna Tantull
Disseny de so i d’il·luminació: Xavi Gardés
Imatge i vídeo: Juanjo Marín
Producció executiva: Clara Cols Torras i Sergio Matamala
Una producció de Flyhard Produccions SL.

Amb el suport de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Català de les Empreses Culturals. I la col·laboració del Teatre de Cal Bolet de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Abona't al Fresc i gaudeix d'aquest espectacle amb descompte

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Una nit, el peix kiwi de la peixera de casa se’l mira directament als ulls i se li revela com una profecia. Atrapat fa temps en un laberint de frustracions professionals i personals, tip de tot el que l’envolta i de la vida a què s’ha vist abocat, decideix agafar les regnes i fugir endavant. Res no tornarà a ser igual, pensa, ara ve el meu cop de sort. Però, és clar… tampoc cal que ens enganyem, que això no és una pel·lícula de Hollywood ni ell un heroi a la fuga.

PARAULES DE L’AUTOR

La nit del peix kiwi és una mentida, una fugida endavant, una via morta. Algú ha quedat atrapat dins d’aquesta història com una mosca en una teranyina, algú que se’ns assembla bastant. I no, fugir o mentir no són opcions vàlides pel pobre paio. La ficció és només un barri de la realitat, i al nostre desesperat protagonista li costarà Déu i ajuda trobar el camí per arribar al centre. A estones thriller, a estones comèdia i a estones melodrama, aquesta peça explora les debilitats que ens converteixen en els éssers patètics i meravellosos que som. Seguir les aventures i desventures d’un mentider, d’un professional de la ficció, pot tenir premi. Existeix la possibilitat que arribem en algun moment a descobrir, amagades en els racons més inesperats d’aquesta pel·li d’estafadors, minúscules i precioses partícules de veritat de la bona.

Josep Julien