Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

Lazarillo de Tormes, amb Rafael Álvarez El Brujo

Rafael Álvarez El Brujo i Montserrat Martí s’afegeixen al cartell del Fresc 23

El veterà actor Rafael Álvarez El Brujo i la soprano Montserrat Martí, filla de Montserrat Caballé, passaran aquest any pel Fresc, el Festival d’Estiu de Sabadell que es desenvoluparà del 25 de juny al 13 de juliol als Jardinets de l’Espai Cultura Sabadell. Aquests dos noms en majúscula de l’escena artística s’afegeixen al ja anunciat concert amb el qual Blaumut tancarà la nova edició del certamen.

El Brujo presentarà al Fresc el seu indispensable monòleg Lazarillo de Tormes, en el qual recrea amb el seu estil característic aquest personatge literari del Siglo de Oro espanyol. Basat en una adaptació escrita per Fernando Fernán Gómez, El Brujo va estrenar aquest espectacle fa més de 30 anys i no l’ha deixat de representar mai, fins al punt que s’ha convertit en l’espectacle i el personatge més icònics de la seva trajectòria.

Amb una posta en escena molt senzilla i basada primordialment en la magistral interpretació de l’actor, el muntatge parla de la marginació, la fam i les vivències de la infància, a més dels desequilibris entre el món del poder i la vida real. “El Lazarillo i jo hem rebut molt més del que tots dos hem donat. La compensació afectiva i emocional es molt gran i mai abandonaré aquest personatge”, explica Rafael Álvarez.

La funció de Lazarillo de Tormes al Fresc serà el diumenge 2 de juliol a la nit (21.30) i, com totes les funcions teatrals del Festival, inclourà una postfunció posterior amb el protagonista. Les entrades ja estan a la venda a través de la plataforma Codetickets.

Òpera i sarsuela a la llum de les espelmes

Un altre dels grans noms del Fresc 23 serà el de Montserrat Martí Caballé, filla de la mítica cantant d’òpera Montserrat Caballé, que, a més, passarà per Sabadell per fer un concert en format candelight, és a dir, amb la pràcticament única llum proporcionada per 250 espelmes led instal·lades a l’escenari. Martí oferirà un concert d’òpera i sarsuela acompanyada del baríton Luís Santana. El recital serà el dimecres 5 de juliol (21.00) a l’Amfiteatre dels Jardinets i les entrades ja es poden adquirir també, a Codetickets.

El programa escollit és una successió de fragments d’òpera i sarsuela de diversos compositors; tres d’ells extrets de La Traviata, de Verdi i obres de Donizetti, Rossini, Mozart, Obradors, Falla, Penella, Giménez, Serrano i Torroba.

Montserrat Martí ha actuat als principals escenaris operístics del món. Alumna de ballet de Maya Plisetskaya, va decidir alternar aquesta activitat amb els estudis de música i cant. Entre d’altres, ha cantat a la Gran Sala d’Actes de la UNESCO de París, la Deutsche Oper de Berlín, l’Alte Oper de Frankfurt, el Musikhalle d’Hamburg, Musikverein de Viena, Salle Gaveau de Paris, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana de Barcelona, el Teatro Real de Madrid o el Teatre Bolshoi de Moscou. També ha protagonitzat algunes de les produccions de la sabadellenca Fundació Òpera a Catalunya.

Amb El Brujo i Montserrat Martí ja són tres els noms revelats del Fresc 23. Fa unes setmanes, ja es va anunciar que el grup Blaumut serà l’encarregat de tancar l’edició d’aquest any del Festival d’Estiu de Sabadell amb Blaumut 10, la gira amb la qual celebra el desè aniversari de la publicació del seu primer disc, El turista. La formació actuarà el 13 de juliol (21.00) amb un concert antològic que recull els grans èxits de la seva trajectòria.El Fresc l’organitza la Fundació 1859 Caixa Sabadell amb el suport de BBVA com a partner principal.