Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

‘Els ocells’, de la companyia La Calòrica, s’afegeix al programa del Fresc Festival Sabadell 2022

La companyia La Calòrica tornarà al Fresc Festival per presentar Els ocells, la particular i divertida versió de l’obra d’Aristòfanes que la formació va estrenar el 2018 i que s’ha estat representant des de llavors. El muntatge es podrà veure al Festival d’Estiu de Sabadell el proper 3 de juliol a la nit (21.30). Com la resta de propostes del Festival es representarà #alafresca de l’Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. Les localitats es posaran a la venda el proper dilluns 16 de maig a través de la plataforma Codetickets.

Amb dramatúrgia de Joan Yago i direcció d’Israel Solà, Els ocells és una revisió del text clàssic grec que La Calòrica converteix en una comèdia majúscula i excessiva a partir de treure el màxim potencial còmic dels intèrprets. Una comèdia que fa parlar els ocells i converteix els líders polítics en dj’s messiànics. Un text en el qual l’humor més negre i absurd es posa al servei del discurs més polític.

L’argument pren com a protagonista el jove empresari Pisteter u la seva companya Evèlpides, que no poden tornar a casa ni se’ls acudeix un lloc portar la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia consistent en renunciar a la seva condició humana, convertir-se en ocells i convèncer totes les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència.

Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López i el sabadellenc Marc Rius protagonitzen el muntatge, que arribarà a Sabadell procedent de Madrid , on s’ha representat al Centro Dramático Nacional. La proposta ha rebut els Premis de la Crítica 2019 al Millor Actor de Repartiment (per Xavi Francès) i al Millor Vestuari (obra d’Albert Pasqual). També ha rebut el Premi Teatre Barcelona al Millor Espectacle de Petit Format i al Millor Actor de Repartiment (per Aitor Galisteo-Rocher).

No es la primera vegada que La Calòrica passa pel Fresc. En la primera edició, la formació ja hi va presentar Sobre el fenomen de les feines de merda. Amb la seva incorporació es tanca la programació de la cinquena edició del Festival d’Estiu de Sabadell, que es portarà a terme del 26 de juny al 14 de juliol amb noms com Marina Rossell, Roger Mas, Fel Faixedas i Carles Xuriguera, Jordi Boixaderas, Pere Qrquillué, la Balkan Paradise Orchestra, Mazoni, Enric Cambray o Àurea Márquez, entre d’altres.

El Fresc és un festival d’iniciativa privada que organitza la Fundació 1859 Caixa Sabadell amb BBVA com a partner principal. Va néixer el 2017 i es desenvolupa al Jardí de la Fundació i, especialment, a l’Amfiteatre de què disposa aquest recinte, un oasi de natura i tranquil·litat al Centre de Sabadell ideal per gaudir de la cultura aprofitant la festa de les nits d’estiu.