Subscriu-te al butlletí
del Fresc Festival

Subscriu-te al butlletí del Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te d’ofertes i descomptes per a alguns espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

Marina Rossell,  la Balkan Paradise Orchestra, Roger Mas i el ‘Hamlet.01’ d’Enric Cambray, primeres confirmacions del Fresc 2022

Marina Rossell, la Balkan Paradise Orchestra, Roger Mas i Enric Cambray són els primers noms confirmats del Fresc Festival, el Festival d’Estiu de Sabadell que arribarà a la seva cinquena edició del 26 de juny al 15 de juliol. Com sempre, la iniciativa es portarà a terme al Jardí de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, organitzadora de la iniciativa que un any més compta amb BBVA com a partner principal. Les entrades per als primers espectacles confirmats ja s’han posat a la venda a través de la plataforma Codetickets.

El programa del 5è Fresc Festival combinarà, com és habitual, propostes de música, teatre i paraula ideals per ser degustades durant les nits d’estiu a la fresca de l’Amfiteatre del Jardí de la Fundació 1859, un espai que, a més, afavoreix una proximitat inigualable entre artistes i públic. La programació completa es donarà a conèixer en les properes setmanes.

La cantant Marina Rossell passarà pel Fresc per presentar el seu nou disc, 300 crits, en el qual avança en la seva recerca de cançons de resistència, nascudes de la necessitat de sobreviure en temps maleïts i que, anys després de ser escrites, continuen commovent i acompanyant generacions. 300 crits és el 25è disc de Rossell i inclou també temes nascuts en la part més personal, íntima i creativa de l’artista. L’actuació al Fresc serà el dilluns 5 de juliol (21.00).

Una setmana abans, justament, el dilluns 27 de juny (21.00) serà el torn de la Balkan Paradise Orchestra, que presentarà al Festival d’Estiu de Sabadell el seu nou espectacle, BPΩ Tour, un reflex de l’essència d’aquesta banda nascuda a Barcelona el 2015 i que s’ha convertit en una formació d’abast internacional. BPΩ Tour es basa en el magnetisme, la potència i la resistència  de les components del conjunt, que provoquen una catarsi de música i ball entre el públic.

També presentarà nou disc al Fresc el cantautor solsonenc Roger Mas en la que serà la seva tercera incursió al festival estiuenc de Sabadell.  El dimarts 12 de juliol (21.00) presentarà Totes les flors, l’onzè treball de la seva carrera que coincideix amb els seus 25 anys en el món de la música. Les deu noves cançons que s’hi inclouen i que es podran sentir en directe a Sabadell aboquen els espectadors al vertigen de les emocions més explosives.

En clau teatral, la programació del Fresc Festival inclourà, entre d’altres, Hamlet.01, una stand-up tragedy escrita per Sergi Belbel i protagonitzada per l’actor Enric Cambray. A l’espectacle, basat en l’obra de Shakespeare, Hamlet apareix davant les espectadores i espectadors del segle XXI per explicar, comentar, jugar i disseccionar de manera divertida i gamberra el primer acte de l’obra que duu el seu nom.  Cambray, que ha compaginat l’estrena d’aquest muntatge amb la seva feina al programa de TV3 El Llop, protagonitza l’obra en solitari, parlant directament al públic i amb molt de sentit de l’humor. El seu pas pel Fresc serà el diumenge 10 de juliol (21.30).

El Fresc Festival va néixer el 2017 per posar en valor un espai excepcional del Centre de Sabadell, el Jardí de la Fundació 1859 i, més en concret, l’Amfiteatre que s’hi ubica. Tenint en compte que el 2020 no es va poder desenvolupar a causa de la pandèmia de covid-19, la del 2022 serà la cinquena edició, una efemèride que coincideix amb la consolidació d’aquesta iniciativa no només en clau local sinó a escala comarcal i nacional. En l’edició de 2021, un de cada quatre espectadors del Festival procedia de fora de Sabadell.