LIVE CHOIR

Gospel-funk

Dimecres 3 de juliol, 21.00

MÚSICA

Durada: 70 minuts

Preu: 26 €

Integrants: Marina ‘Bbface’ Torres, Alba Pérez, Ángela Furquet, Claudia Steccato (sopranos). Yasmina Azlor, Caro Guiral Laura Bernaus Petit (contraalts). Jonathan Herrero, Nico Pepi, Marc Antolí, Jordi Franco, Enric Ez, José Gallardo, Xavi Reija (tenors)

Direcció: Sonia Moreno 

Abona't al Fresc i gaudeix d'aquest espectacle amb descompte

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Després de molts anys de professió, ens hem reunit per crear el Live Choir, la primera proposta professional de gospel -funk del nostre país. Un directe arrasador, de la mà d’una banda composta per referents de la escena estatal.

El blues, el soul i el funky afroamericà són l’esquelet de la nostra experiència musical. Bevem de les fonts dels autors de gòspel modern més candents de l’escena mundial, com Kirk Franklin, Tye Tribbet, Fred Hammond i Trey McLaughlyn. Ells, alhora, van ser els néts d’altres grans, com Aretha Franklin, Sam Cooke, Ottis Redding, etc.

Awesome God, Hossanna, He reigns, I’m a believer, Don’t cry, són alguns de els temes més nous de la nostra proposta. Oh happy day, This little light of mine o Ain’t no mountain són clàssics del gospel i del soul que ens acompanyen en algunes de les nostres actuacions