Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

El Fresc 22 arriba a l’equador amb bons resultats d’assistència

La cinquena edició del Fresc, el Festival d’Estiu de Sabadell, arriba aquest dijous a l’equador amb molt bons resultats pel que fa a l’assistència. El Fresc va encetar la seva programació amb entrades exhaurides per Ni rastre de qui vam ser, una comèdia amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera i també ha exhaurit localitats en d’altres espectacles com Els ocells de la companyia La Calòrica, el recital poètic Fil de memòria, amb l’actor Pere Arquillué; l’espectacle Tenors, de la companyia lluminati; el concert de Marina Rossell; i el recital Temps Fràgils, amb Jordi Boixaderas

Ara, el Fresc encara la seva recta final amb set nous espectacles de grans noms del panorama cultural català i sabadellenc. La música i el teatre protagonitzaran les vesprades als Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell fins el dijous 14 de juliol. 

L’actor de Merlí, Pau Vinyals engegarà els motors de la segona part del Fresc amb el seu monòleg El gegant del pi una proposta molt personal i valenta centrada en la figura del seu avi i el paper que va jugar durant la Guerra Civil Espanyola (7 de juliol, 21.30). L’endemà, la cantant Magalí Sare presentarà Esponja, el seu segon disc. Sare, que va ser membre del Quartet Mèlt, té una gran relació amb Sabadell. De fet va estudiar al Conservatori Municipal de la ciutat. 

L’Enric Cambray (un dels artifexs del programa televisiu El Llop) protagonitzarà l’últim diumenge del Fresc amb el monòleg d’humor Hamlet.01 (10 de juliol, 21.30 h) en el qual juga i comenta el primer acte de la tragèdia de Shakespeare. Es tracta d’un text escrit i dirigit per Sergi Belbel. Encara en clau de comèdia, el grup Arribar i ploure, integrat per l’actor Ricard Farré i el membre de Txarango Àlex Pujols pujaran a l’escenari (11 de juliol, 21.00) en un concert en el qual no hi faltarà el seu clàssic i viral Paraules d’antes

El Festival d’Estiu de Sabadell s’acomiadarà amb tres espectacles d’artistes amb un llarg recorregut. Roger Mas presentarà el seu onzè disc Totes les flors (12 de juliol, 21.00) mentre que Mingo Ràfols i Sílvia Comes invocaran la poesia de Jaime Gil de Biedma a través de la música i la veu (13 de juliol, 21.30) a El paso del tiempo y yo. Pep Munné (La Casa del Papel) tancarà la programació encarnant l’arquitecte de Hitler a Speer (14 de juliol, 21.30), al costat de l’actor Xavier Ripoll.