Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

El grup Mishima tancarà el Fresc 24

  • La formació liderada per David Carabén clausurarà la setena edició del Festival d’Estiu de Sabadell, el dijous 11 de juliol a l’Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura.
  • Les entrades per al concert estaran disponibles la setmana que ve amb una venda privada inicial de tres dies només per als membres del nou Club Fresc. Després la venda s’obrirà al públic en general

El grup Mishima serà l’encarregat de clausurar el Fresc 24, el Festival d’Estiu de Sabadell. La formació presentarà el seu nou àlbum, L’aigua clara, així com els temes més emblemàtics de la seva trajectòria en un concert que tindrà lloc el dijous 11 de juliol (21.00) a l’Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Sabadell, al centre de la ciutat. D’aquesta forma es tancarà la setena edició de la iniciativa, impulsada per la Fundació 1859 Caixa Sabadell amb BBVA Catalunya com a partner principal. El Fresc continua amb el patrocini d’Estrella Damm i incorpora la marca d’automoció Lexus, del grup Vallescar.

Venda privada per al nou Club Fresc

Les entrades per a aquest concert es posaran a la venda el proper dilluns 19 de febrer a través de la plataforma Codetickets. Abans, però, es farà una venda privada per a totes aquelles persones membres del Club Fresc, una de les novetats de l’edició d’aquest any. El Club agruparà totes les persones subscrites al butlletí electrònic del Fresc, que a partir d’ara no només gaudiran d’accés a informació directa i ofertes per accedir al Festival sinó que també tindran preferència a l’hora d’adquirir localitats de forma que puguin aprofitar avantatges com una major disponibilitat de tickets i d’ubicació a la platea l’Amfiteatre.

En concret la venda privada per a membres del Club Fresc es portarà a terme del 19 al 21 de febrer. Totes les persones que han passat a formar part del Club perquè ja s’havien subscrit rebran un correu amb les instruccions per poder aprofitar aquest avantatge. El Club neix amb 1.500 membres que també podran ser els primers en adquirir localitats i abonaments quan es presenti el global de la programació, d’aquí a unes setmanes. El dijous 22 de febrer, la venda s’obrirà a tothom.

Segona vegada al Fresc

Aquesta serà la segona vegada que Mishima passa pel Festival d’Estiu de Sabadell, on ja van actuar l’any 2019. L’Amfiteatre és un espai ideal per a la formació, que aposta per la distància curta i  el contacte estret amb el públic per oferir un repertori que ja és història de la música.

El concert a Sabadell serà una gran oportunitat per repassar la trajectòria de la banda liderada per David Carabén, “farcida de cançons com rastres de pintallavis, que parlen del declivi de l’home públic, aquell que trucava a casa, recollia les fotos i pagava la multa, però que mantenia la set tota la vida; cançons que ens van ensenyar l’ordre i l’aventura, que no existeix l’amor feliç, que l’ànsia cura i que ho som tot i res. Una manera molt personal d’entendre el rock, allà on es troba amb la chanson, Tin Pan Alley i l’indie, que —nou discs d’estudi i centenars de concerts després— ha jugat un paper crucial en la renovació de la música popular a casa nostra”, explica la banda.