Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

El Fresc 2022 escalfa motors amb el 50 per cent de les entrades venudes

El Fresc 2022, el Festival d’Estiu de Sabadell, començarà el proper diumenge amb el 50 per cent de les entrades venudes pel global de les funcions del programa. La iniciativa celebra aquest any la seva cinquena edició amb disset espectacles de teatre, música i paraula a la fresca de l’Amfiteatre de la Fundació 1856 Caixa Sabadell entre el 26 de juny i el 14 de juliol. Entre les novetats hi ha l’aposta pel teatre, que incrementa la seva presència a l’oferta del Festival, i la incorporació d’una nova oferta gastronòmica, amb la possibilitat de sopar abans o després dels espectacles al Cafè dels Jardinets, la nova cafeteria de l’Espai Cultura Sabadell.

Alguns dels espectacles del Fresc 22 estan a punt d’exhaurir les localitats. És el cas de l’obra Els ocells, de la companyia La Calòrica (diumenge 3 de juliol, 21.30), el concert de Marina Rossell (dilluns 4 de juliol, 21.00) o la proposta Tenors, a cavall entre l’òpera i el teatre (dimarts 5 de juliol, 21.00). En aquest darrer cas, l’espectacle és compartit entre el Fresc Festival i el Festival Internacional de Música de Sabadell, organitzat per Joventuts Musicals de la ciutat.  

D’altres propostes han superat de llarg la meitat de l’aforament, com l’obra Ni rastre de qui vam ser, de Fel Faixedas i Carles Xuriguera (diumenge 26 de juny, 21.30), que servirà per inaugurar el Fresc 22. També és el cas, per exemple, de l’obra La dona del tercer segona, protagonitzada per la televisiva Àurea Màrquez (dimarts 28 de juny, 21.30); el recital poètic Fil de memòria, protagonitzat per Pere Arquillué (dimecres 29 de juny, 21.30); o el concert de Roger Mas (12 de juliol, 21.00).

Les entrades pels espectacles inclosos al Fresc 22 es poden adquirir online a través de la plataforma Codetickets, però també a la Taquilla del Fresc, que s’ha obert a l’accés als Jardinets i que funciona cada dia (excepte dilluns i festius).

Novetats

El Fresc 22 combina, a parts iguals, els espectacles de música i teatre, després de l’aposta que s’ha fet per aquesta última disciplina “per adequar el Festival a la tradició escènica de la ciutat”, explica Joan Carles Sunyer, director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. Hi ha set propostes teatrals, set propostes musicals i tres propostes de paraula/poesia, tots protagonitzats per noms en majúscula de l’escena artística.

Els espectadors del Fresc, a més, podran aquest any completar la seva experiència cultural amb una nova oferta gastronòmica al Cafè dels Jardinets, la nova cafeteria de l’Espai Cultura Sabadell, oberta el mes d’abril. A més de prendre alguna cosa, els espectadors podran sopar abans de l’espectacle o bé després, ja que l’establiment estarà obert cada dia fins les dotze de la nit. A més, es podrà reservar taula per sopar abans de l’espectacle i trobar-se l’àpat preparat al finalitzar la funció.