Ja ets del Club Fresc?

LOGO CLUB FRESC HTAL

Subscriu-te al Club Fresc per rebre tota la informació del Festival abans que ningú i beneficiar-te de períodes de venda privada per triar les millors localitats possibles, a més d’ofertes i descomptes per a espectacles i activitats. 

* camps obligatoris

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita https://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

el grup Blaumut celebra 10 anys damunt dels escenaris

La gira dels 10 anys dels Blaumut tancarà el Fresc 23 el dia 13 de juliol

El grup Blaumut serà l’encarregat de tancar el Fresc 23, el Festival d’Estiu de Sabadell, amb l’espectacle Blaumut 10, amb el qual la formació celebrarà el seu desè aniversari. La proposta es podrà veure a Sabadell el proper 13 de juliol a la nit (21.00) posant punt i final a la sisena edició del Fresc, que aquest any començarà el 25 de juny i que inclourà 17 espectacles de teatre, música i paraula Les entrades per al concert de Blaumut al Fresc es posaran a la venda el proper divendres, 31 de març, a través de la plataforma Codetickets.

Aquest any es celebren els deu anys de la publicació d’El Turista, el primer disc de Blaumut. “Deu anys molt intensos, carregats de música, d’experiències i, sobretot, d’agraïment infinit cap al nostre públic per fer-nos un lloc en aquell racó més intangible de les seves vides”, expliquen els membres del grup.

Blaumut 10 és el nom forjat per la banda a l’hora de celebrar aquesta primera dècada de trajectòria musical. El grup, que ha sabut combinar com pocs la varietat d’estils en una proposta eclèctica, variada i de qualitat, proposa una gira de celebració per tot el territori amb actuacions singulars que apel·laran al seu repertori històric i antològic.

Després d’aquesta primera confirmació, la resta de programació del Fresc 23 es donarà a conèixer els propers dies, moment en què també es posaran en venda les entrades de tots els espectacles. Aquest any, a més, es recuperaran els abonaments per gaudir de diferents sessions amb descompte. Hi haurà espectacles, no obstant, fora d’abonament, com és el cas del concert de Blaumut.

El Fresc l’organitza la Fundació 1859 Caixa Sabadell amb el BBVA com a partner principal. El Festival d’Estiu de Sabadell s’ha convertit en una referència no només a escala local sinó també comarcal i nacional, com ho demostra que un 40 per cent dels espectadors procedeix de fora de Sabadell. L’objectiu de la iniciativa es proporcionar experiències culturals inoblidables, aprofitant la fresca de les nits d’estiu en el marc incomparable dels anomenats Jardinets, un oasi de natura, pau i tranquil·litat en ple centre de Sabadell.