MÚSICA

Divendres, 2 de juliol, 20.30

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL

Espai: Amfiteatre

Duració: 70 min

Preu: 15€

Jordi Forcadell i Mas, tenor
Juan Bertrand Castodeza, lead
Gener Salicrú i Soler, baríton
Adrià Sivilla Ebri, baix
Abel Coll, director d’escena

EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL COMPTA AMB EL SUPORT DE 

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

En motiu del seu desè aniversari, The Hanfris Quartet es fa un regal, un regal per compartir amb tothom: un nou espectacle! A Hanfris 10, la formació renova completament el seu repertori, tot incloent nous temes en estil barbershop, doo wop, jazz, rock&roll i derivats, entre els que hi figuren alguns arranjaments propis.

Aquest nou xou segueix en la línia que treballa el grup i que tant d’èxit els ha reportat: interpretació de les diferents peces musicals intercalades amb intervencions parlades que incrementen la connexió amb el públic, tot aportant altes dosis d’humor.

Aquesta vegada però, vol anar un pas més enllà i sumen el director dʼescena Abel Coll per construir un espectable més complet, tot inspirant-se en els xous dels grans crooners nord-americans. L’espectacle defuig de ser una retrospectiva de la feina feta pel quartet en aquests deu anys, donat que, precisament, tot el repertori és nou. Tampoc és un auto-homenatge; senzillament l’aniversari serveix d’excusa per presentar una nova proposta en la que, això sí, l’espectador es trobarà davant d’un grup que en una dècada ha aconseguit no només persistir —que ja és tot un mèrit—, sinó consolidar-se com a quartet vocal de referència del sud d’Europa.

The Hanfris Quartet presenta així una nova oportunitat de gaudir de la música vocal a capella amb la característica complexitat tècnica d’aquest estil, ara amb un marc escènic més elaborat que anteriorment, i seguint barrejant la seva elegància amb un toc canalla i divertit.

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 a Barcelona. Amb deu anys de trajectòria, han guanyat quatre vegades la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop i actualment es troben en la quarta posició en el rànquing de quartets europeus. Tot plegat fa que el conjunt sigui un dels quartets de referència dins el món de la musica vocal.