MUSICA

Dimarts 6 de juliol, 21.00

Espai: Amfiteatre

Duració: 60 min

Preu: 20€

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

El cantant Roger Mas passa novament pel Fresc Festival amb un concert en el que reinterpretarà les cançons mes emblemàtiques i conegudes de la seva discografia així com d’altres poetes i autors per compartir amb els públic històries d’amor i de guerra, de passat, present i futur; d’anhels i enyorances, de fets reals i d’imaginaris…

Un concert de cançó inspirat en tres pilars: les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden, i amb l’habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l’artista amb la complicitat del públic.

Roger Mas va néixer el 1975 en una família de músics. Quan tenia cinc anys d’edat, va començar a tocar instruments sota la tutel.la del seu avi. La seva activitat artística (vinculada al clarinet i al saxòfon) va començar quan tenia 12 anys. El 1994, va començar a investigar les diferents expressions musicals d’arreu del món gràcies a l’experiència de Luis Paniagua.

El 1996, va guanyar el Premi de Catalunya Ràdio, que marca l’inici de la seva carrera com a cantant i compositor. Des de llavors, havent publicat ja deu àlbums, ha rebut diversos premis per cada nou projecte i un ampli reconeixement dels crítics, fins al punt de convertir-se en una veritable figura de la cançó. En els últims anys ha actuat en països com França, Cuba, Itàlia, Brasil, EEUU, Uruguai, Sèrbia, Hongria, República Txeca, Alemanya, Àustria i Canadà.