BETH
'ORIGEN'
ENTRADES EXHAURIDES

MÚSICA

Dijous 1 de juliol, 21.00

Espai: Amfiteatre

Duració: 75 min

Preu: 20€

ENTRADES EXHAURIDES

Beth Rodergas: veu
Laura Andrés: piano
Pablo Garrido: guitarra acústica
Jonbi Belategi: tècnic de so

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Origen. Així es titula el nou disc de la Beth. És un disc ple de melodies purament pop, que t’atrapen des de el primer moment… ja sigui perquè estan cantades amb delicadesa i alhora contundència o perquè recorden a les arrels i influències dels artistes. Sempre amb la seva veu esquinçada tan personal i característica. La majoria de les cançons, la Beth les va escriure fa bastants anys. Hi ha 13 cançons en tres llengües diferents: castellà (8 cançons), català (3 cançons) i anglès (2 cançons).

Aquestes últimes són amb les que obre i tanca el disc. Començant per Love the music una preciosa cançó interpretada d’una sola presa a piano i veu, que l’artista va escriure amb només 23 anys, vivint a Londres, i en la que demana a crits ser escoltada i que la deixin fer les coses a la seva manera. I la cançó que tanca el disc és la peça Go Inside, una subtil invitació a endinsar-nos al món interior.

La Beth ha buscat una sonoritat una mica més electrònica i no tan folkie com en els seus anteriors treballs, i sembla que ho ha aconseguit amb nota encarregant-se per primera vegada de la producció ella mateixa juntament amb Albert Solà.

Origen parla de temes tan diversos com l’amor, el desamor, els fills, l’esperança, una illa i una mica de la vida en general. Un disc variat i a la vegada coherent amb el qual la Beth ha volgut donar veu a la noia que va escriure aquestes cançons fa anys i que fins ara no s’atrevien a sortir del calaix. Els avançaments Que tremolin els arbres i Vals ja deixaven entreveure la qualitat de les cançons i l’energia positiva que les envolta.