MÚSICA

Dijous 15 de juliol, 21.00

Espai: Amfiteatre

Duració: 75 min

Preu: 20€

Gemma Humet: veu i piano
Andreu Moreno: bateria i seqüències
Jordi Casadesús: baix, teclats i caixes de ritme

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades.

Ja sigui com a solista, amb dos discs editats (Si canto enrere al 2015 , produït per Pau Figueres i Encara, al 2017, produït per Carles ‘Campi’ Campón) o acompanyant la mítica guitarra de Toti Soler amb un disc conjunt titulat Petita Festa (2018 ). Gemma Humet ha demostrat ser una de les veus més compromeses i versàtils dels últims temps recollint premis com per exemple el Premi Enderrock del públic a millor disc de Cançó d’Autor de l’any 2015, col· laborant en més de 30 gravacions i discos i recorrent el país fent concerts arreu de la nostra geografia i diferents països d’Europa ( França, Suïssa, Bèlgica…) Ha cantat, a més a més, al costat i en col·laboració amb artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junkera.

Gemma Humet presenta al Fresc Festival el seu nou disc que porta per nom Màtria i ha estat produït per Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Càntut…). Consta de deu cançons pensades en clau feminista i compta amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la cantant terrassenca.