Teatre

'HAMLET.01'

Enric Cambray i Sergi Belbel

Diumenge 10 de juliol, 21.30

Durada: 120 minuts

Preu: 22€

Text i direcció: Sergi Belbel
Interpretació: Enric Cambray
Fotografia: David Ruano
Producció executiva: Roser Soler

Agraïments: Kiko Planas, Roc Esquius, Jordi Bonet, Teatre Auditori Cardedeu, Sala Beckett, Dau al Sec.

Amb el suport de Cardedeu Inspirant Cultura (suport a la creació de l’Ajuntament de Cardedeu). 

Sessió de postfunció posterior amb els membres de la companyia conduïda per Carme Canet, crítica de teatre de la plataforma recomana.cat.

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Hamlet, protagonista de la tragèdia més famosa de Shakespeare i d’una de les obres cabdals de la literatura universal, apareix davant les espectadores i espectadors del segle XXI per a explicar, comentar, jugar i disseccionar de manera divertida i gamberra el primer acte de l’obra que duu el seu nom.

I ho fa ben bé com un comediant d’stand-up comedy (en aquest cas caldria dir d’stand-up tragedy), és a dir: tot sol, cara a cara davant l’auditori, parlant directament al públic, amb molt de sentit de l’humor però també amb ganes d’arribar fins al fons de la… qüestió.

A la manera d’un funambulista eixelebrat, amb sentit de l’humor i també de l’amor —pel teatre, bàsicament—  Cambray interpreta aquest Hamlet que repassa per a nosaltres, espectadors del segle XXI, la totalitat del primer (de moment) acte de la peça de Shakespeare, a través d’una anàlisi peculiar (una mica sui generis) de tots els personatges d’aquesta primera part, de totes les seves rèpliques i de les seves respectives accions.

Si t'interessa aquest espectacle, també t'agradaran aquests...