MÚSICA

Divendres, 16 de juliol, 20.30

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL

Espai: Auditori 3 de l’Espai Cultura

Duració: 70 min

Preu: 20€

Joan Vázquez, intèrpret

EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL COMPTA AMB EL SUPORT DE 

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

L’actor i cantant Joan Vázquez es posa en la  pell d’un autèntic crooner per bastir Feeling good, un espectacle en el qual presenta en directe les seves particulars versions d’estàndards de jazz com Em posen molt els teus ulls, una reinterpretació del clàssic I Get a Kick Out of You de Cole Porter.

La idea de ser un crooner sensual i, alhora, també una mica gamberro i provocador, fa temps que es cou al cap de Vázquez. Els sons i els ritmes del Rat Pack sonaven molt sovint a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat.

Posteriorment, va descobrir que molts dels èxits de Frank Sinatra o Dean Martin són cançons de musicals convertides en estàndards de jazz: peces de Cole Porter, George Gershwin, Jerome Kern, Richard Rogers… Així, gràcies a escoltar Sinatra, va apropar-se al món dels musicals, un àmbit on ha treballat en els darrers vint anys com a actor i cantant d’espectacles com Merrily We Roll Along, My Fair Lady, Hair, Rent, Bagdad Cafè, i els recentment aclamats Paquito forever, Ciutat de gespa i Ocaña, reina de Las Ramblas.