COBLA
MEDITERRÀNIA

MÚSICA

Dilluns 12 de juliol, 20.30

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL

Espai: Amfiteatre

Duració: 70 min

EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL COMPTA AMB EL SUPORT DE 

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Com cada any Joventuts Musicals de Sabadell dins dels diversos concerts que, en el si del Fresc Festival, formen el seu propi Festival Internacional d’Estiu, n’hi ha un dedicat a la música de cobla. Seguint la continuada inquietud d’oferir propostes d’interès per al públic, enguany els nostres assessors en aquesta branca de la música, l’entitat sabadellenca Músics per la Cobla, ens ha preparat un programa format per transcripcions per a cobla de música originalment escrita per a formacions orquestrals.

En aquest concert es podrà escoltar com sonen amb la cobla obres d’un ampli ventall estilístic i en el temps, d’autors com Haendel, Mussorgsky, Debussy, Stravinsky i Ginastera. El treball de transcripció ha mantingut en tot moment els aspectes de la creació original i ha estat efectuat per Bernat Castillejo i Josep-Maria Serracant.

La Cobla Mediterrània actuarà sota la direcció del mestre Castillejo, que serà el flauta solista de l’obra d’Alberto Ginastera Impresiones de la Puna. L’altre obra amb solista és la Suite en re major (Pendlebury Water Music) de George F. Haendel, per a la que cal una trompeta piccolo, que serà interpretada per Carles Raya.