MÚSICA

Dilluns 5 de juliol, 20.30

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL

Espai: Auditori 3 de l’Espai Cultura

Duració: 70 min

Preu: 15€

Margherita Abita (veu, Itàlia), Fernando Salinas (acordió, Espanya), Julien Chanal (guitarra, França), Ivan Kovačević (contrabaix, Sèrbia), Stelios Togias (percussió, Grècia), Dani Carbonell (clarinet, Catalunya-Espanya) i Oleksandr Sora (violí, Ucraïna) / Pere Nolasc Turu (violí, Catalunya-Espanya).

EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL COMPTA AMB EL SUPORT DE 

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

La Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) és un formació internacional de músics amb seu a Barcelona que s’ha convertit en un referent dins el panorama de la música tradicional. Les seves reinterpretacions personals de la música dels Balcans, l’Orient Mitjà i la mar Mediterrània atrauen públics de totes les edats i orígens.

En aquest novè any d’existència, la banda dona la benvinguda a la seva nova cantant Margherita Abita de Sicília, que amb tota la seva frescor aporta noves visions musicals, nova energia i un nou impuls creatiu.

El so contemporani, únic i característic de la BGKO prové de la seva incansable i apassionant exploració dels timbres i sonoritats de la tradició musical klezmer, rom, balcànica i mediterrània, entesa com un conjunt de tradicions musicals i una cultura multiètnica que va més enllà de les fronteres geogràfiques.

El grup s’ha nodrit de les influències artístiques de cada un dels seus membres, aconseguint un so amb identitat pròpia. La BGKO és una banda amb ganes de descobrir i investigar noves sonoritats i sempre a punt per obrir nous horitzons musicals.  La formació arriba al Fresc Festival amb un nou disc, el millor de la seva trajectòria, titulat Nova Era.