MÚSICA / Teatre

ARRIBAR I PLOURE

Ricard Farré i Àlex Pujols

Dilluns 11 de juliol, 21.00

Durada: 70 minuts

Preu: 20€

Ricard Farré, veu
Àlex Pujols, veu i instruments

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Arribar i ploure neix de la fal·lera de l’actor Ricard Ferré i el músic Àlex Pujols per dur a escena un concert diferent que no deixarà ningú indiferent. D’un treball de creació en brota un repertori de cançons originals irreverents, iròniques i afilades que recorren diferents estils musicals amb la peculiaritat que parlen d’aquelles petites grans coses que ens envolten en el nostre dia a dia, d’una realitat que a vegades sembla ben bé ficció.

A la música s’hi suma un fil argumental en clau de comèdia que dóna vida al que s’ha batejat com a concert dramàtic (amb molts riures i pocs plors). Una barreja de cançons, comèdia i improvisació que conformen una proposta diferent, fresca, trapella i popular.

L’Àlex, membre de Txarango, i el Ricard han compost i escrit una desena de cançons que naveguen per estils musicals tant diversos com el folk pop, l’havanera, el disco funk, el pop metafísic, el reggaeton o el swing, explorant amb humor, ironia i sarcasme des de temes que són de rabiosa actualitat fins a reflexions impregnades d’una nostàlgia que ja els brilla, tot i tenir poc més de 30 anys. El seu tema Paraules d’antes, ha esdevingut un autèntic himne.

Si t'interessa aquest espectacle, també t'agradaran aquests...