Teatre

AGÈNCIA MATRIMONIAL '7 D'AMOR'

M. Eugènia Casanova

Divendres 1 de juliol, 21.30

Durada: 70 minuts

Preu: 22€

Companyia M’enredo Teatre
Actriu: M. Eugènia Casanova
Tècnics so i llum: Ivan Rubio / Marta Vilellas
Veu en off: Francesc Pagès
Diseny gràfic: Rubén Delgado (kuroko)
Fotografia: Federic Navarro / Almudena Conesa
Idea original, guió i direcció: M. Eugènia Casanova

Sessió de postfunció posterior amb els membres de la companyia conduïda per Toni Polo, crític de teatre de la plataforma recomana.cat.

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

7 d’Amor és una proposta teatral que va néixer al Teatre Llantiol a finals del 2013 i el maig del 2014 va saltar al Teatreneu, de la Vila de Gràcia de Barcelona, on des d’aleshores  es representa 3 cops per setmana, havent aconseguit ja més de 8.000 espectadors.

Un grup de dones busca parella en un speed dating. En total són set, set dones increïbles i espectaculars: una venedora de pollastres, una ex yonki, una monja acabada de sortir del convent, una dona de la vida política, una senyora de la neteja, una prostituta de baixa laboral i una venedora de llibres esotèrics. Totes elles amb un únic objectiu: sortir acompanyades, avui, del teatre

L’actriu sabadellenca Maria Eugènia Casanova ens proposa una obra amb un caire cómic, caricaturesc, i d’improvisació, en la qual explica la trobada d’aquestes set dones en una agència matrimonial, buscant la seva parella ideal. Totes elles respondran a una serie de preguntes i, finalment, una persona del públic triarà la dona que més li hagi agradat.

Si t'interessa aquest espectacle, també t'agradaran aquests...