MÚSICA

Divendres, 2 de juliol, 20.30

AQUEST ESPECTACLE FORMA PART DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE SABADELL

Espai: Amfiteatre

Duració: 70 min

Preu: 15€

Jordi Forcadell i Mas, tenor
Juan Bertrand Castodeza, lead
Gener Salicrú i Soler, baríton
Adrià Sivilla Ebri, baix
Abel Coll, director d’escena

PROGRAMA

Come On Get Happy
BSO The Partridge Family
Danny Janssen i Wae Farrell

Crazy Little Thing Called Love
Freddie Mercury

Love Me Or Leave Me
Walter Donaldson

My Funny Valentine
Richard Rodgers i Lorenz Hart

Medley Rosalía
Rosalía

Your Man
Josh Turner

Smoke Gets In Your Eyes
Gerome Kern i Otto Harbach

Medley de Coco
BSO Coco (Disney-Pixar)
Diversos autors

Tornaré
José Luis Ortega Monasterio

Change The World
Eric Clapton

All Shook Up
Elvis Presley i Otis Blackwell

Titanium
David Guetta, Sia, Giorgio Tuinfort i Nick van de Wall

Rumb a la rumba
Medley de rumba catalana

Can’t Stop The Feeling
Justin Timberlake

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

En motiu del seu desè aniversari, The Hanfris Quartet es fa un regal, un regal per compartir amb tothom: un nou espectacle! A Hanfris 10, la formació renova completament el seu repertori, tot incloent nous temes en estil barbershop, doo wop, jazz, rock&roll i derivats, entre els que hi figuren alguns arranjaments propis.

Aquest nou xou segueix en la línia que treballa el grup i que tant d’èxit els ha reportat: interpretació de les diferents peces musicals intercalades amb intervencions parlades que incrementen la connexió amb el públic, tot aportant altes dosis d’humor.

Aquesta vegada però, vol anar un pas més enllà i sumen el director dʼescena Abel Coll per construir un espectable més complet, tot inspirant-se en els xous dels grans crooners nord-americans. L’espectacle defuig de ser una retrospectiva de la feina feta pel quartet en aquests deu anys, donat que, precisament, tot el repertori és nou. Tampoc és un auto-homenatge; senzillament l’aniversari serveix d’excusa per presentar una nova proposta en la que, això sí, l’espectador es trobarà davant d’un grup que en una dècada ha aconseguit no només persistir —que ja és tot un mèrit—, sinó consolidar-se com a quartet vocal de referència del sud d’Europa.

The Hanfris Quartet presenta així una nova oportunitat de gaudir de la música vocal a capella amb la característica complexitat tècnica d’aquest estil, ara amb un marc escènic més elaborat que anteriorment, i seguint barrejant la seva elegància amb un toc canalla i divertit.

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 a Barcelona. Amb deu anys de trajectòria, han guanyat quatre vegades la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop i actualment es troben en la quarta posició en el rànquing de quartets europeus. Tot plegat fa que el conjunt sigui un dels quartets de referència dins el món de la musica vocal.