DEL 26 DE JUNY AL 22 DE JULIOL
JARDÍ DE L'ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859

ESCENA FAMILIAR

'ROJO'

Companyia Mireia Miracle

Una pallassa surt de l’interior d’una maleta, converteix al públic en la seva família i s’acomiada d’ell, carregada d’il·lusió i molts trastos. Però el viatge s’interromprà per un obstacle: una frontera. Aquest límit serà el que li permeti el joc, la dansa i les diferents maneres per enfrontar allò que s’interposa en el seu camí.

El públic serà durant tot el viatge part de l’espectacle: una multitud que s’acomiada agitant mocadors blancs, una mare que l’ajuda a vestir-se, un home que es pren un cafè amb ella a través del filat, una dona que li ofereix una corda per saltar o uns nois que es converteixen en les columnes que sostenen la teulada de casa seva. Al final, i sempre gràcies a tots, aconseguirà el seu objectiu: la llibertat.

Rojo és un espectacle de clown, interacció amb el públic, dansa i humor creat i dirigit per Mireia Miracle. Es tracta d’una proposta per a tots els públics amb un llenguatge universal i sense paraules. Amb aquest espectacle ha guanyat el Premi Zirkòlica de Circ a la millor artista emergent.

Dissabte 29 de juny de 2019

19.00

Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Sabadell

Espectacle gratuït

FITXA ARTÍSTICA

Creació, direcció i posta en escena
Mireia Miracle Company
Intèrpret
Mireia Miracle
Imatge
Arles Iglesias
Construcció
El Taller del Lagarto.
Música
Piano Novel / Proyecto Voltaire

#RojoAlaFresca

Comparteix aquest espectacle

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Si t'agrada aquest espectacle, també et recomanem...