‘RAGAZZO’, AMB ORIOL PLA

TEATRE

Dimarts 4 de juliol, 22h. | Amfiteare de l’Espai Cultura Sabadell 1859

🎟️ Compra entrades per a aquest espectacle

Europa, estiu de 2001. La ciutat del ragazzo viu la restricció de drets socials més gran des de la Segona Guerra Mundial: s’han tancat les fronteres, el tractat de Schengen s’ha suspès, es prohibeixen les reunions i manifestacions en algunes zones i no es permet ni estendre la roba als balcons. Trenta mil policies patrullen pels carrers i no permeten l’entrada a la ‘Zona Rossa’, on els líders mundials del G8 estan celebrant una cimera. Les detencions i identificacions estan a l’ordre del dia.

Tot i això, en ragazzo viu l’estiu a la ciutat: fa pocha okupat amb uns amics un espai acollidor que han adequat com a habitatge, està de vacances, té temps per escoltar música, llegir, pensar, enamorar-se… I també per participar al Fòrum Social Mundial, que s’ha instal·lat a la ciutat i on més de mig milió de persones discuteixen com seria l’“altre món possible” que s’imagina com l’alternativa a la globalització. El destí del ragazzo queda marcat quan decideix quedar-se a la ‘Columna dels Desobedients’, que es proposa violar el confinament de la ‘Zona Rossa’…

Ragazzo és un crit a la vida, a la reivindicació de la memòria col·lectiva i de la història que els poderosos del món mai escriuran per nosaltres. Lali Álvarez escriu i dirigeix aquesta peça protagonitzada per Oriol Pla (Merlí, Incerta Glòria), que reviu la figura de l’activista antiglobalització Carlo Giuliani, assassinat en estranyes circumstàncies a Gènova el 20 de juliol de 2001.


 

Ragazzo + Les dones sàvies = 28€ (25% de descompte)
Ragazzo + Humor i hòsties = 28€ (25% de descompte)

* Oferta aplicada només en venda presencial a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Limitada als 20 primers sol·licitants.

 


Fitxa Artística

Lali Álvarez, direcció i guió
Oriol Pla, actor
Núria Solina, il·luminació
Pau Matas Nogué, so

Durada: 80 minuts sense pausa

Preu
Entrada general: 20€

Xerrada prèvia a la funció, el mateix dia a les 19.30h, a càrrec de crítics teatrals de la plataforma Recomana.cat  I després de l’espectacle, parla amb els actors i membres de la companyia en una ‘postfunció’ amb tast de vins amb la col·laboració de