‘HUMOR I HÒSTIES’, AMB MARC MARTÍNEZ

TEATRE

Dimarts, 11 de juliol, 22 h | Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

🎟️ Compra entrades per a aquest espectacle

L’actor Marc Martínez entra en el seu món propi, familiar i de barri a través de Mal Martínez, el seu alter ego revestit d’humor, realisme, tendresa i evocant els somnis d’infància. I Mal Martínez protagonitza Humor i hòsties, un espectacle unipersonal que és molt més que un monòleg, és una paròdia autobiogràfica que retrata a tot un col·lectiu, la generació que va viure la postguerra al barri de Raval de Barcelona o, per què no dir-ho, a qualsevol dels barris de les grans ciutats catalanes.

Marc Martínez (Barcelona, 1966) presenta aquest espectacle acompanyat únicament de la seva inseparable guitarra, sota la direcció de Miguel Casamayor i Marta Pérez, amb qui va començar la seva trajectòria teatral realitzant dos espectacles trencadors per l’època.  Després de trenta anys realitzant diferents personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assaigs, prèvies, estrenes, platós, càstings, rodatges, doblatges, entrevistes, seqüències… el polipatètic actor del Raval torna a la casella de sortida. Aquest cop puja a l’escenari de la seva vida.


 

Humor i hòsties + Les dones sàvies = 25€ (25% de descompte)

* Oferta aplicada només en venda presencial a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Limitada als 20 primers sol·licitants.

 


Fitxa Artística
Marc Martínez,
actor
Miguel Casamayor, direcció
Marta Pérez, direccióDurada
90 minutsPreu
Entrada general: 18 €
Xerrada prèvia a la funció, el mateix dia a les 19.30h, a càrrec de crítics teatrals de la plataforma Recomana.cat  I després de l’espectacle, parla amb els actors i membres de la companyia en una ‘postfunció’ amb tast de vins amb la col·laboració de