VENDA D'ENTRADES

Ets un professional essencial? Aleshores, ens agradaria que vinguessis a la inauguració del Fresc Festival 2021!

AMB EL SUPORT DE 

El Fresc Festival 2021 s’inaugurarà el proper 27 de juny (21.30) amb un homenatge a totes les persones membres dels col·lectius essencials que heu vetllat per a tota la ciutadania durant la pandèmia de covid-19. La primera funció de la quarta edició del Festival d’Estiu de Sabadell us la dedicarem a vosatres i, per això, ens agradaria convidar-vos a veure gratuïtament a la representació d’El gallardo español, el darrer espectacle de l’actor i còmic català Peyu. 

Si pertanyeu a algun dels col·lectius sanitaris, sòciosanitaris, cossos de seguretat i els sectors de l’ensenyament, l’alimentació i els serveis de neteja podeu sol·licitar la vostra invitació doble omplint el formulari que trobareu clicant aqui. Com que la demanda d’entrades, presumiblement, superarà l’aforament disponible de l’Amfiteatre, caldrà escollir els assistents mitjançant un sorteig. Cal recordar, a més, que l’Amfiteatre només pot funcionar al 70 per cent de la seva capacitat per la normativa actual del Procicat,

El termini per apuntar-vos acabarà el diumenge 6 de juny de 2021 a les 23.59. Al llarg de la setmana que ve es donarà a conèixer el resultat del sorteig i la mecànica per obtenir les invitacions.

Aquesta funció inaugural compta amb el suport dels Enginyers Industrials de Catalunya, una entitat que ha tingut un paper destacat durant la crisi sanitària, treballant des del primer moment per donar solucions a l’emergència sanitària, coordinant-se amb el programa dels nous respiradors del CatSalut —en particular amb LEITAT a Terrassa—, facilitant-ne la producció i acompanyant el seu desplegament a les UCI; col·laborant amb el SEM en aspectes logístics i possibilitant la comunicació dels pacients amb les seves famílies configurant 2.000 smartphones que es van repartir als 55 hospitals de Catalunya, o contribuint a la coordinació de la xarxa de fabricació liderada pel Parc Taulí i el Col·legi de Metges de fabricació amb impressió 3D d’elements fungibles. L’activitat de l’Associació i el Col·legi ha complementat la ingent tasca en primera línia dels enginyers i enginyeres que ja sigui formant part del sistema sanitari o proveint-lo de serveis des de les enginyeries, han garantint els aspectes tècnics del funcionament dels hospitals i noves instal·lacions.

Et desitgem molta sort i ens agradaria que, en cas que no resultis afortunat/da, rebis el nostre agraïment i homenatge a través de les persones, essencials com tu, que assisteixin a la funció.

I, en qualsevol cas, t’esperem al Fresc! Aquest any és un gran espai de retrobada després de tot el que ha passat. Estem convençuts que, a partir d’ara, la Cultura serà clau tal i com ho ha estat –i ho és– la teva feina.