DEL 26 DE JUNY AL 22 DE JULIOL
JARDÍ DE L'ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859

ESCENA FAMILIAR

THE PINKER TONES

'Rolf & Flor a l'Amazones'

The Pinker Tones, reconeguts internacionalment pels seus treballs de música electrònica, van iniciar l’any 2012 una nova aventura professional: la creació d’una sèrie de llibres-disc i espectacles per al públic familiar, de sonoritat més acústica, sense perdre el seu particular estil alternatiu que els ha fet guanyat el favor de la crítica i del públic. Així doncs, van publicar un llibre/CD infantil anomenat Rolf & Flor.
Després d’assolir un gran èxit, ara publiquen el quart volum: Rolf & Flor a l’Amazones, on els protagonistes viatgen per aquest lloc únic amb l’àvia del Rolf i l’avi de la Flor. Allà coneixeran la llegenda de Posondo, un lloc mític i s’embarcaran en la seva recerca. Durant l’expedició descobriran com viuen els indígenes, aprendran a respectar l’equilibri de la selva amb els seus milers d’animals i plantes, i coneixeran a Yanay, una valenta exploradora i al Professor Fritz, un científic excèntric. I com de costum, el gelater Mario també ens explicarà el seu pas per la selva!

Un CD-llibre amb il·lustracions d’en Miguel Gallardo i d’en Martin Tognola, i la col·laboració especial de l’Alex Borstein, el Manu Chao, la Judit Neddermann i l’Adrià Salas (La Pegatina).

Diumenge 21 de juliol de 2019

19.00

Amfiteatre de l'Espai Cultura Sabadell

6,00€

FITXA ARTÍSTICA

Salva Rey
Àlex Llobet

#PinkerTonesAlaFresca

Comparteix aquest espectacle

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Si t'agrada aquest espectacle, també et recomanem...