DEL 26 DE JUNY AL 22 DE JULIOL
JARDÍ DE L'ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859

MÚSICA

EVA FERNÁNDEZ

'Yo pregunto'

Eva Fernández presenta nou disc, Yo pregunto, una selecció de poemes de Pizarnik, Storni, Costafreda i Cortázar musicats i compostos per la cantant i saxofonista al costat del guitarrista Josep Munar. Fernández i Munar han dedicat un any a escriure i donar forma a set dels temes que formen el disc, barrejant les seves influències individuals i els diferents llenguatges sota una premissa ideològica comú: menys és més.

Després de les bones crítiques de That Darkness, la jove promesa del jazz fa un pas endavant en la seva carrera, un pas natural i desitjat, animant-se a la composició de les seves pròpies cançons, mà a mà amb Munar. Les notes van brollar inspirades pels versos de grans poetes fins reunir a Yo pregunto vuit temes que conformen un repertori dolç, intimista i seductor.

Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista i cantant. Tot i la seva joventut, acumula una llarga experiència i forma part de la nova formada de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ja ha actuat amb grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Fortuny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group i la Sant Andreu Jazz Band. També ha participat als festivals de jazz de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada, Menorca, Roses, Vic i Xàbia (València), entre d’altres.

Dilluns 15 de juliol de 2019

21.30

Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Sabadell

15,00€

INTÈRPRETS

Eva Fernández, veu i saxo
Josep Munar, guitarra 
Enric Fuster, bateria

Espectacle inclòs al XX Festival Internacional de Música de Sabadell

#EvaFernandezAlaFresca

Comparteix aquest espectacle

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Si t'agrada aquest espectacle, també et recomanem...