* indicates required

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita http://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

10/06/2021

El Fresc Festival 2021 ja ha venut un 40 per cent de les entrades per als espectacles de la seva quarta edició

  • Aquesta setmana s’ha posat en funcionament la taquilla presencial del Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès Occidental.
  • El Fresc torna del 27 de juny al 17 de juliol amb 18 espectacles de teatre música i paraula al Jardí de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

El Fresc Festival 2021, el Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès Occidental, ja ha venut un 40 per cent de les localitats disponibles per a la seva quarta edició, que se celebrarà entre el 27 de juny i el 17 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell. Aquesta setmana, precisament, s’ha posat en funcionament la taquilla presencial del Festival, al mateix Jardí.

Quan falten dues setmanes per l’inici del festival, ja hi ha un espectacle amb entrades exhaurides. Es tracta de l’obra de teatre El gallardo español amb la qual l’actor català Peyu inaugurarà el Fresc el 27 de juny (en una funció especial per a personal essencial durant la pandèmia) i el 28 de juny, en aquest cas amb una representació oberta a tothom per la qual ja no queden localitats.

D’altres espectacles tenen ja coberta una part important de l’aforament, que aquest any està reduït al 70 per cent com a conseqüència de les mesures per evitar la propagació del covid-19. És el cas del concert que la cantant Beth farà l’1 de juliol (21.00), la celebració del desè aniversari de The Hanfris Quartet (2 de juliol, 20.30), el recital Amar, amb Alberto Sant Juan (4 de juliol, 21.30), el concert de Roger Mas (6 de juliol, 21.00) o la presentació del disc Salpols, amb Cris Juanico (13 de juliol, 21.00).

Les localitats es poden comprar online, a través de la plataforma Codetickets (www.codetickets.com). Per a aquells espectadors que s’estimin més adquirir-les presencialment, aquesta setmana s’ha posat en marxa la taquilla del Fresc, que està oberta cada dia a l’accés del Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell (c.Escola Industrial 29). La taquilla funciona de dimarts a divendres a la tarda (de18.00 a 20.30) i els dissabtes tot el dia (d’11.00 a 13.30 i de 18.00 a 20.30). Fora d’aquests horaris, la venda es realitza a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859 (c. d’En Font 25).

Funció per a essencials

D’altra banda, més de 150 persones de tot Catalunya han sol·licitat assistir a la funció especial d’El gallardo español que es celebrarà el 27 de juny (21.30) en homenatge al personal essencial durant la pandèmia. Es tracta, en la seva majoria, de professionals sanitaris, sòcio-sanitaris i del sector de l’ensenyament que optaran a dues invitacions per assistir a la sessió d’obertura oficial del Fresc Festival. Com que, tal i com estava previst, la demanda supera l’aforament disponible, la setmana que ve es realitzarà un sorteig entre tots els participants i es notificaran els guanyadors.

Impulsat i organitzat per la Fundació 1859 Caixa Sabadell amb BBVA com a partner principal, el Fresc Festival Sabadell 2021 es una iniciativa cultural completament privada que aquest any es planteja com un gran espai de retrobada entre la ciutadania i la cultura després d’un any i mig molt dur a conseqüència de l’alarma sanitària. La quarta edició del certament proposa un total de 18 espectacles de teatre, música i paraula (recitals poètics principalment) que, en la seva majoria, es podran gaudir a la fresca de l’Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura, un autèntic oasi de natura i tranquil·litat en ple Centre de Sabadell.