* indicates required

Sisplau, digue'ns quins són els tipus d'espectacles que t'interessen més:


Et podràs esborrar de la llista de distribució del Fresc Festival amb l'opció que apareix als nostres mails.

Per a més informació sobre privacitat visita http://www.frescfestival.cat/avis-legal-i-politica-de-privacitat/

25/05/2021

El Fresc Festival 2021 s’inaugurarà amb una funció d’homenatge als professionals essencials durant la pandèmia

  • Els membres d’aquests col·lectius podran assistir gratuïtament a la funció d’’El gallardo español’, amb Peyu, prevista pel diumenge 27 de juny a la nit.
  • Les invitacions per a la funció es poden sol·licitar a través de la web del Festival i s’atorgaran mitjançant un sorteig degut a les limitacions d’aforament. 

El Fresc Festival 2021 s’inaugurarà el proper 27 de juny (21.30) amb un homenatge a totes les persones membres dels col·lectius essencials que han vetllat per a tota la ciutadania durant la pandèmia de covid-19. La primera funció de la quarta edició del Festival d’Estiu de Sabadell es dedicarà a aquests professionals, que podran assistir gratuïtament a la representació d’El gallardo español, el darrer espectacle de l’actor i còmic català Peyu. 

“Volem agrair la feina extraordinària que en els darrers mesos ha realitzat el personal sanitari i sòciosanitari, els cossos de seguretat i els professionals de l’ensenyament, l’alimentació i la neteja perquè, en circumstàncies molt adverses, han garantit que tots plegats poguéssim tirar endavant. És de justícia que el Fresc, que aquest any esdevé un espai de retrobada i de llum després d’una època molt fosca, s’obri amb un homenatge a tots aquests professionals”, explica Joan Carles Sunyer, director de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, impulsora del festival amb BBVA com a partner principal

Les persones que pertanyin a algun d’aquests col·lectius poden sol·licitar la seva invitació doble omplint el formulari que trobaran a la web del Fresc Festival (www.frescfestival.cat). Com que la demanda d’entrades, presumiblement, superarà l’aforament disponible de l’Amfiteatre, els assistents s’escolliran mitjançant un sorteig. Cal recordar, a més, que l’Amfiteatre només pot funcionar al 70 per cent de la seva capacitat per la normativa actual del Procicat,

“És molt probable que no puguin venir totes les persones que ho desitgin, perquè l’espai és limitat. En qualsevol cas, ens agradaria personalitzar en els assistents el nostre agraïment i homenatge a tots els professionals essencials”, explica Sunyer.

El termini per a participar en aquesta iniciativa acabarà el proper diumenge 30 de maig de 2021. Al llarg de la setmana que ve es donarà a conèixer el resultat del sorteig . 

Aquesta funció inaugural compta amb el suport dels Enginyers Industrials de Catalunya, una entitat que ha tingut un paper destacat durant la crisi sanitària, treballant des del primer moment per donar solucions a l’emergència sanitària, coordinant-se amb el programa dels nous respiradors del CatSalut —en particular amb LEITAT a Terrassa—, facilitant-ne la producció i acompanyant el seu desplegament a les UCI; col·laborant amb el SEM en aspectes logístics i possibilitant la comunicació dels pacients amb les seves famílies configurant 2.000 smartphones que es van repartir als 55 hospitals de Catalunya, o contribuint a la coordinació de la xarxa de fabricació liderada pel Parc Taulí i el Col·legi de Metges de fabricació amb impressió 3D d’elements fungibles. L’activitat de l’Associació i el Col·legi ha complementat la ingent tasca en primera línia dels enginyers i enginyeres que ja sigui formant part del sistema sanitari o proveint-lo de serveis des de les enginyeries, han garantint els aspectes tècnics del funcionament dels hospitals i noves instal·lacions.

El Fresc Festival 2021, una iniciativa cultural completament privada, es portarà a terme del 27 de juny al 17 de juliol a l’Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa de Sabadell. La programació d’aquest any, el quart en què es porta a terme el Festival d’Estiu de Sabadell, inclou un total de 18 espectacles dels àmbits de música, teatre i paraula, amb noms com Beth, Alberto San Juan, la Vella Dixielans, The Hanfris Quartet, Roger Mas, Cris Juanico, Gemma Humet o Joan Vázquez, entre d’altres.