DEL 26 DE JUNY AL 22 DE JULIOL
JARDÍ DE L'ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859

MÚSICA

POL CRUELLS

'Fanzín'

El repertori del Pol Cruells és el resultat de la fusió del folk i la cançó d’autor. La música d’arrel de la Mediterrània hi és present en harmonies i melodies, però sovint el bluegrass i l’americana flueixen amb naturalitat donant-li un caràcter personal.

El Quartet aposta per un so actualitzat i una posada en escena en continua evolució; la mandolina i la guitarra tenor aporten la calidesa dels instruments tradicionals a una guitarra i un baix elèctric que juguen amb l’ús d’efectes sonors. Amb ells, la improvisació entra dins el gènere de la cançó, fet poc habitual.

El resultat és un concert que esdevé una experiència, un viatge per la música popular que ens porta cap a la world music. Amb unes cançons que s’inspiren clarament en el paisatge, reivindiquen la natura com a part de la nostra essència, i celebren la vida (sovint esquitxades d’un retrat irònic sobre la realitat quotidiana actual), els concerts de Pol Cruells es caracteritzen per la fidelització d’un públic creixent.

El 23 d’abril de 2019 va publicar Fanzín, el seu quart disc d’estudi, que es presenta oficialment a Sabadell aprofitant el Fresc Festival 2019.

Divendres, 28 de juny de 2019

21.30

Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Sabadell

12,00€

INTÈRPRETS

Pol Cruells, veu i baix elèctric
Xavi Castanys, mandolina i guitarra tenor 
Albert Carbonell, guitarres
Ramon Aragall, bateria i percussions

#PolCruellsAlaFresca

Comparteix aquest espectacle

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Si t'agrada aquest espectacle, també et recomanem...