DEL 26 DE JUNY AL 22 DE JULIOL
JARDÍ DE L'ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859

MÚSICA

COR VAKOMBÀ

'D'ara endavant'

El Vakombà és un cor mixt format per una vintena de cantaires dels 18 als 26 anys, tots ells amb formació musical. Es va fundar fa 15 anys per alumnes i ex-alumnes de l’Escola de Música Creu Alta de Sabadell i dirigit per la seva fundadora, Mariona Sànchez i Griera.
 
Des dels seus inicis, els seus espectacles s’han caracteritzat per un toc molt personal, tant musicalment com pel que fa a les coreografies. I, de fet, un dels trets més definitoris de la formació creualtenca és la seva versatilitat, que li permet afrontar un repertori que abasta des de la música litúrgica i tradicional fins el gospel, la música de cinema o grans hits internacionals.   
 
Tot i que ja tenien una trajectòria de més de 10 anys i innumerables concerts arreu de Catalunya i Europa, es van donar a conèixer al gran públic arran de la seva selecció i posterior participació a la segona edició del programa de televisió de Catalunya Oh Happy Day!, que va suposar un salt qualitatiu important amb la publicació del seu primer CD Petjades i la realització de més d’un centenar d’actuacions per tot el territori català. 
 
Ara presenten el seu quart espectacle, D’ara endavant, del que van fer l’estrena el mes de febrer al Teatre Principal. 
 
Sempre originals, sempre sorprenents, és el toc VKB!
 

Divendres 5 de juliol de 2019

21.30

Amfiteatre del Jardí de l'Espai Cultura Sabadell

15,00€

LOGO KM0 LILA BUGAMBILIA

Quilòmetre Zero

INTÈRPRETS

Cor Vakombà

Mariona Sánchez, directora 

#VakombaAlaFresca

Comparteix aquest espectacle

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Si t'agrada aquest espectacle, també et recomanem...