ELS STOMPERS

AMFITEATRE, Festival, MÚSICA

Dijous 5 de juliol de 2018

22h

Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell 

15€

Format cap a finals dels noranta a Barcelona, el grup post-irlandès els Stompers és ja una formació de referència en el panorama musical català. Una banda que, evolucionant des del folk irlandès cap a una proposta més personal, ha perfilat el concepte del BIS (Barcelona Irish Sound), és a dir, música irlandesa al canvi de segle i lluny de casa. Tota una innovació en l’encreuament d’estils, perforada per una bona càrrega d’humor irònic.

El 2017, els Stompers presenten el seu últim projecte  Life is Elsewhere, un àlbum que parla de les coses quotidianes que es poden trobar en la naturalesa, de la vida mateixa però al mateix temps de la profunditat, del sentiment humà i la connexió amb els valors més bàsics.

En aquesta nova fase han apostat per unes melodies més fresques i contemporànies, dignes d’una gran artesania pop. Les cançons sobre el món natural poden evocar pensaments espirituals, que existeixen sense significat o explicació. Un pensament que simplement és, com una cançó, com la vida mateixa. Inspirant-se en la mitologia irlandesa, cadascuna de les cançons de l’àlbum porta per títol el nom un animal mitològic, per parlar-nos de les qüestions mundanes i aprofundir en un doble missatge literal i al·legòric.

Fitxa artística

Dara Luskin 
Frank McMahon 
Brian O’Mahony
David Holmes 
Marcos Lopez

Espectacle inclòs en el XIX Festival Internacional de Música de Sabadell