BIG BAND DEL MARESME & TXELL SUST

MĂšSICA

Dimecres, 19 de juliol, a les 22 h | Amfiteatre de l’Espai Cultura FundaciĂł Sabadell 1859

🎟️ Compra entrades per a aquest espectacle

Un espectacle amb la Big Band Jazz Maresme i els seus solistes. Amb una barreja d’antics estils i compositors nous, incloent temes clàssics de Count Basie, Billy Strayhorn, Duke Ellington o Benny Goodman, i de més moderns com Prince. Aquest espectacle es divideix en dos blocs: el primer més instrumental, on la orquestra agafa el principal protagonisme; i el segon, on s’incorpora la cantant Txell Sust per fer un repàs de temes emblemàtics del jazz vocal.

La Big Band Jazz Maresme, és una formació de disset músics, neix arrel d’un cúmul d’inquietuds de molts músics i gent relacionada amb la música, principalment de la comarca del Maresme, alguns amb una extensa carrera professional, i altres de més joves amb un futur prometedor

L’artista mataronenca Txell Sust va començar a cantar als 19 anys i des de sempre s’ha mogut amb comoditat en el jazz i el pop. La seva inquietud per la mĂşsica l’ha portada a formar part de diverses bandes amb les quals creix musicalment. Ha gravat per les principals agències de publicitat del paĂ­s, ha fet els jingles d’emissores de rĂ dio i ha participat en els cors per altres artistes.

Concert inclòs en el programa del XVIII Festival Internacional de Música de Sabadell 2017
Fitxa ArtĂ­stica
DirecciĂł i Piano: Gerard Nieto
Trompetes: Ivó Oller, Jaume Peña, Albert Cruz, Ignasi Franco
Trombons: Aram Montagut, Tom Johnson, Jordi Montasell, Pere Bono
Saxos alts: Nil VillĂ , Albert Comaleras
Saxos Tenors: Joan Moragas, Jaume Maristany
Saxo BarĂ­ton: Piero Cozi
Guitarra: LluĂ­s Murillas
Contrabaix: Pep Rius
Bateria: Xavi Hinojosa
Veus: Txell Sust
Durada: 1 hora.
Preu
Entrada general: 15€
Socis de Joventuts Musicals de Sabadell: Entrada gratuĂŻta